• Aangesloten bij NFG en RBCZ
  • Praktijk in Barneveld
  • Zonder wachtlijst
  • Persoonlijk & Betrokken

Over therapeut Chiela den Toom

Wellicht is het fijn dat je weet wie ik ben.
Mijn naam is Chiela den Toom.
Ik ben getrouwd met Edwin en heb vier kinderen.

Vanaf 1999 werk ik in de zorg. Ik ben begonnen in een verpleeghuis als activiteitenbegeleidster. Daarna heb ik gewerkt als groepsbegeleidster met verstandelijk beperkten.
Al snel kreeg ik kinderen. Vaak vroeg ik mij af ‘wat voor een invloed heb ik met deze handeling’ en ‘Welke gevolgen heeft dit voor mijn kind’. Het intrigeerde me.

Ook zag ik mensen met problemen rondlopen:
‘wat zou deze mensen helpen?
Hoe is dit zo gekomen?’
Zo is de interesse in psychologie begonnen.

Toen de jongste 1 jaar werd, had ik de mogelijkheid om een opleiding te gaan volgen. Na wat zoeken heb ik een christelijke opleiding gevonden: Bureau De Roos. Voor mij is het van belang dat de bijbel hier gezien wordt als bron van waarheid. Als het gaat over het ontstaan van de mensheid hoef ik niet geleerd te worden over de oerknal, maar geloof ik dat God ons naar Zijn beeld heeft geschapen – toch wel een wezenlijk verschil.

Therapeut-chiela-den-toom

Mijn praktijk in Barneveld

Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd en doorleeft wat heel belangrijk was en is, zowel voor mij, als mijn man en mijn kinderen. Het verlangen om anderen te helpen, om vrijheid te vinden en hiervan te genieten, groeide al meer.

In 2014 was het zover, ik begon mijn eigen praktijk. In mijn praktijk wil ik de hele én de echte persoon aanduiden, alsook de Maker die daar deel van uit maakt. Daaraan ontleen ik als christelijke therapeut mijn normen en waarden. De mate waarin het christen zijn een plek heeft in je leven, is ook vaak de mate waarin dit in de gesprekken voorkomt. Dit is aan jou. Dit betekent ook dat iedereen, gelovig of niet gelovig, welkom is.

Ik vind het erg mooi als ik de eer heb om met iemand samen op te lopen. Iedere keer geniet ik weer van de diversiteit van de mensen. Wat is het geweldig om mensen te zien groeien in hun identiteit. Mensen die steeds meer zichzelf durven en kunnen worden.
Leven vanuit het hart.

Met hartelijke groet,

Chiela den Toom

Heb je nog een vraag? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen!

Contactformulier

    Ben je aanvullend verzekerd?

    Weet ik nietBasis verzekerdAanvullend verzekerd